Shërmbimet në spitalin tonë
Tapeti,prova ushtrimore
Eko kardiake
Koronarografia
Operacione kardiake
Perpara se te shkoni per vizite tek mjeku

Sugjerimet e mëposhtme mund t'ju ndihmojnë për tu përgatitur përpara se të paraqiteni për vizitë tek mjeku juaj.

  • Grumbullo dokumentat që duhet ti sjellesh në viziten me mjekun:

  • Kopje të .......

Mjekë me standarte ndërkombëtare

 

Të gjithë mjekët që punojnë aktualisht në këtë spital kanë kryer universitetin ose janë specializuar ne vende të BE ose SHBA.

 

Shpëtim për zemrat e mbi 20 000 pacientëve shqiptarë dhe kosovarë në këto 10 vjetë

"Kushdo që akseson këtë faqe të kontrolluesit “Spitali i Zemrës” (FMES Sh.p.k) përpara dhënies së informacionit informohet mbi qëllimin e përpunimit tëtë dhënave dhe se të dhënat përdorën vetëm për këtë qëllim.

 

Kategoria që do të kryejë përpunimin e të dhënave janë strukturat e kontrolluesit të cilat kanë nënshkruar edhe deklarata konfidencialiteti dhe përdorin masa të rrepta sigurie.

 

Aksesi në të dhëna është i kufizuar. .....

POLITIKA E PRIVATËSISË

Historiku

Spitali i Zemrës Dr. Roland Xhaxho është spitali i parë privat i hapur në Republiken e Shqiperisë në maj të vitit 2006. Deri në atë kohë shqiptarët duhet të udhetonin drejt Europës për të gjetur zgjidhje për sëmundjet kardiake sepse mjeksia shqiptare me gjithë përgatitjen e mjekëve në mungesë të teknologjisë moderne, nuk mundte t'ua ofronte!

Me pasionin, aftësinë dhe vullnetin e tij për t'iu qëndruar sa më pranë të sëmurëve kardiakë duke iu ofrur një shpresë, një mundesi shpëtimi, mjeku kardio - anestezist Dr.Roland Xhaxho, vendosi të hapi dyert e spitalit të pare privat në shqiperi. Ishte një nismë shumë e bukur por aspak e lehtë për në Shqipëri 10 vite më parë! Që në fillimet e kësaj nisme, tek ky spital kanë punuar dhe aktualisht vazhdojnë të punojnë shumica e emrave më të njohur të kardiologjisë dhe kardiokirurgjisë shqiptare. Në këtë spital gjetën terrenin, mundesitë dhe stimulin për të realizuar në praktikë pothuajse gjithëcka që shkenca bashkëkohore e kardiologjisë ofronte. Në këtë mënyre iu dha një shtysë përpara kardiologjisë dhe kardiokirurgjisë shqiptare. 

Jemi krenar që si spitali i parë privat i hapur në Shqiperi, kemi dhënë më zemër ndihmë për zemrat e mbi 20 000 pacientëve shqiptarë dhe kosovarë, duke zgjatur e përmirësuar jetën e tyre dhe duke sjellë harmoni në familjet e tyre.