............

Specialitetet

 • Kardiologji

 • Kardiokirurgji

 • Endokrinologji

 • Mjekesi Interne

 • Laborator

 • Stomatollogji nen Anestezi  ( femije dhe te rritur )

Kirurgji kardio-vaskulare

 

 • By-pass Aorto-Koronar

 • Kirurgjia e valvulave te zemres

 • Kirurgji te semundjeve te lindura te zemres

 • Kirurgji te Aortes

 • Kirurgji te arterieve karotide

 • Kirurgji te venave varikoze

 

 

 

 

 

 

 

Kardiologjia

 

Kardiologji Invazive

 

 • Koronarografi

 • Implantim te stenteve koronare

 • Implantim te Pace Makera-ve kardiak

 

Kardiologji klinike

 

 • Ekokardiografi transtorakale

 • Ekokardiografi transezofageale

 • EKG stres test - tapet

 • Holter te ritmit te zemres

 • Holter te presionit te gjakut

Endokrinologji

 

 • Ekzaminimet hormonale

 • Eko te gjendres tiroide

 • Biopsi e gjendres tiroide

 

STOMATOLOGJI

1 -Pergatitje pre operatore e pacientve kardiake

2- Procedura  te ndryshme stomatologjie

2 -Procedura te zgjatura stomatologje ne 1 seance nen Anestezi gjenerale (3-9 ore) si,extraksione te shumta dentare ,terapi kanelare , tek femijet dhe te riturit  me semundje cerebrale , si  Autizim , Syndrom Down , prapambetje mendore , epilepsi , e tej. 

Historiku

Spitali i Zemrës Dr. Roland Xhaxho është spitali i parë privat i hapur në Republiken e Shqiperisë në maj të vitit 2006. Deri në atë kohë shqiptarët duhet të udhetonin drejt Europës për të gjetur zgjidhje për sëmundjet kardiake sepse mjeksia shqiptare me gjithë përgatitjen e mjekëve në mungesë të teknologjisë moderne, nuk mundte t'ua ofronte!

Me pasionin, aftësinë dhe vullnetin e tij për t'iu qëndruar sa më pranë të sëmurëve kardiakë duke iu ofrur një shpresë, një mundesi shpëtimi, mjeku kardio - anestezist Dr.Roland Xhaxho, vendosi të hapi dyert e spitalit të pare privat në shqiperi. Ishte një nismë shumë e bukur por aspak e lehtë për në Shqipëri 10 vite më parë! Që në fillimet e kësaj nisme, tek ky spital kanë punuar dhe aktualisht vazhdojnë të punojnë shumica e emrave më të njohur të kardiologjisë dhe kardiokirurgjisë shqiptare. Në këtë spital gjetën terrenin, mundesitë dhe stimulin për të realizuar në praktikë pothuajse gjithëcka që shkenca bashkëkohore e kardiologjisë ofronte. Në këtë mënyre iu dha një shtysë përpara kardiologjisë dhe kardiokirurgjisë shqiptare. 

Jemi krenar që si spitali i parë privat i hapur në Shqiperi, kemi dhënë më zemër ndihmë për zemrat e mbi 20 000 pacientëve shqiptarë dhe kosovarë, duke zgjatur e përmirësuar jetën e tyre dhe duke sjellë harmoni në familjet e tyre.